Powered by WebGozar

 
سیستان نما
سیستان در یک نگاه
                                                        
درباره وبلاگ

نیا باران ، زمین جای قشنگی نیست!
من از جنس زمینم خوب میدانم،
که دریا، جد تو در یک تبانی ماهی بیچاره را در دام ماهیگیر می راند.
من از جنس زمینم خوب میدانم،
که گل در عقد زنبور است،
... یک طرف سودای بلبل،
یک طرف بال و پر پروانه را هم دوست می دارد.
نیا باران!!!!
مدیر وبلاگ : امین کیخا مقدم
نظرسنجی
آیا با تقسیم استان به 4 استان موافقید؟





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

لطفا خودتان را معرفی کنید.

حسین اربابی هستم از پدر و مادری سیستانی از ده ارباب اما متولد تهران و بزرگ شده مشهد و 31 سال هم ایتالیا هستم، برای تحصیلات به ایتالیا رفتم اما دیدم تجارت فرش خوبه شدم تاجر فرش. همسر ایتالیایی دارم سه دختر دارم به نام های شیرین، شادی و شیدا که هر سه اسم ایتالیایی هم دارند تا هر دو پدربزرگ و مادربزرگشان خوشحال باشند به 29 کشور سفر کردم در هر جا که می رفتم پیتزا می دیدم، رفتم کلاس یک دوره دیدم، معلم من وقتی دید که خیلی فعال و خلاق هستم من را به مسابقه ی پیتزا در ایتالیا دعوت کرد به عنوان ایرانی و خواست که ابتکار جدید داشته باشم، رفتم منزل و از دخترها خواستم که به من ایده بدهند آنها یکی پیتزا قورمه سبزی و یکی پیتزا زرشک زعفرانی را نوشت بردم و پیشنهاد کردم. استادم استقبال کرد رویش کار کردم و در مسابقه مقام اول را کسب کردم که خبر آن را تلویزیون ایران هم پخش کرد و تا حالا اکثر کشورهای دنیا حتی اوکراین و امریکا هم از این ابتکار استقبال کرده اند. یکسال و نیم قبل به لاس وگاس امریکا برای مسابقات جهانی دعوت شدم زعفران و زرشک را بردم آنجا هم مورد استقبال قرار گرفت، هم ایرانی ها هم امریکایی ها خوششان آمد.

بعد دوره های غذاهای کلاسیک ایتالیا را دیدم و کلاً کار من طراحی غذاست، چند جشنواره هم برگزار کردم یک شب هشت غذا از هشت کشور درست کردیم که من میرزاقاسمی درست کردم که مورد استقبال قرار گرفت جالب این که از من به عنوان کسی که جرأت کردم از سنت به مدرنیته پرش کنم و کتابم هم در همین رابطه است یعنی تلفیق غذا و فرهنگ دو کشور سابقه دار و دارای تمدن ایران و ایتالیا تحت عنوان از سیستان تا سالنت.

ارتباط شما با سیستان چگونه است؟

اگر چه خودم در سیستان نبوده ام اما به آن علاقه دارم و بخشی از کتابم در مورد غذاهای سیستان خواهد بود الان در مشهد مستقر هستم و خانواده هم ایتالیا هستند. امیدوارم به زابل بروم و دیدنی داشته باشم.

برای ارایه ی کارتان در استان چه کرده اید؟

با اتحادیه رستوران داران صحبت کردیم که در حوزه ی گردشگری قرار می گیرد که بتوانیم از ایتالیا میهمانانی را به ایران و سیستان بیاوریم و از طرف دیگر دوستداران ایتالیا و غذاهای ایتالیایی را به ایتالیا ببرم. طرحی در ذهن دارم که مانند مزرعه های قدیمی که همه چیز در همان مزرعه بود بتوانیم در همان مکان سوئیت داشته باشیم و ضمن بازدید، آموزش غذاهای ایتالیایی را هم داشته باشیم که برگردند و بتواند اشتغال ایجاد کنند. در ایران می بینم که پیتزاهای ایرانی با ایتالیا خیلی فرق دارد. آرد ایران استاندارد نیست خمیر بدون هیچ دستورالعمل علمی است و در نتیجه مردم دچار مشکل می شوند.

آماده ام در استان خودم در چارچوب یک تفاهم نامه با مسئول بهداشت و تغذیه یک دوره ی آموزشی برای پخت غذا داشته باشم.

من جزء گروه پیاده روی و دوچرخه سواری طبیعت هستم و آنجا خیلی دوست دارند که به کویر ایران بیایند. دیدم در زاهدان این وجود دارد امیدوارم بتوانم با آنها تماس بگیرم و امکان حضور گردشگران را فراهم بکنم و خیلی خوشحالم که در این استان بتوانیم کاری مؤثر داشته باشیم.

در جلسه ی سرمایه گذاران با رییس جمهور شرکت داشتید فضا را چگونه دیدید؟

در جلسه ی سرمایه گذاران با رییس جمهور در مورد گردشگری خیلی تأکید شد و خوشحالم که در این موقعیت طلایی ایجاد شده من هم حضور داشته باشم و منشاء خدمتی به استان و کشور باشم. امیدوارم شرایط و مسایل دست و پاگیر مانع کار نشود اگر چه در جلسه وعده های خوبی داده شد که کارها روان بشود.

نمی خواهید در استان یک مرکز آموزش و فروش غذا ایجاد کنید ولو به طور فصلی؟

در ذهن دارم که مرکز غذایی در استان خودم داشته باشم و غذاهای ایتالیایی و ایرانی حتی به طور مقطعی سرو شود امیدوارم بتوانم این کار را انجام بدهم که مرکزی برای جذب افراد باشد. آنهم با احترام به فرهنگ ایتالیا و حتی نحوه ی غذا خوردن آنها.

خانواده چقدر سیستان را می شناسند؟

طبق عادتی که دارم همیشه از ایران که برمی گردم کتاب و CD می برم برای دخترهایم که خیلی خوشحال می شوند و از سیستان پدر و مادرم برای بچه ها تعریف می کنند و درباره ی مراسم زیبای نوروز و غذاهای محلی می دانند. در این سفر پخت کشک زابلی و آبگوشت زابلی، تجگی و آچار را یاد گرفتم و درست کردم و خانواده ام هم از غذاها و لباس های محلی استقبال می کنند. تاریخ سیستان را دوست دارند و از رستم و یعقوب برایشان می گویم و خوشحال می شوند و علاقه مند به یادگیری هستند حتی در مصاحبه ها همیشه در خارج از کشور هم که هستم از سیستان سخن می گویم که مورد استقبال هم قرار می گیرد.

در پایان کار راجع به ساختار پیتزای قورمه سبزی هم توضیح می دهید؟

در اصل تلفیق دو فرهنگ است که اساس آن همان خمیر است که کاری کاملاً علمی است و نوع قورمه سبزی هم ویژه است و پنیرش هم نوع خاصی است که هر چه دیگران تلاش کردند آن را تقلید کنند نتوانستند به همین دلیل الان به دنبال ثبت این بِرَند در ایران هستم البته در ایتالیا ثبت شده است.

سخن پایانی

تشکر و ابراز خوشحالی از حضور در استان خودم.





نوع مطلب : خبرهای جالب، عجیب اما واقعی، مطالب خواندنی، 
برچسب ها : ایتالیا، حسین اربابی، پیتزا قورمه سبزی، سیستان،
لینک های مرتبط :




سه شنبه 20 خرداد 1393 04:11 ب.ظ
بچه سیستانم و در تهران,مشغولى اشپزى .بین الملى وعلاقه زیادى به اشپزى دارم ودوست دارم از استاد اربابى یاد بگیرم وامده همکارى با استاد اربابى..چه.در سیستان وبلوچستان چه در ایتالیا براى اموزش دیدن از استاد.هستم09393139080


 
   
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات